vineri, 24 februarie 2012

Site-uri utile ...

Site-uri utile

Deoarece am fost intrebata de multe ori de unde imi procur materialele, ustensilele cu care lucrez, am hotarat sa fac o mini-lista cu cateva site-uri care imi plac si de unde mi-am cumparat cate ceva.

1. Casa Retro: Este un super magazin online, unde poti achizitiona de la cartoane de o calitate superioara (speciale pentru realizarea felicitarilor), perforatoare decorative (de margine, de colt, simple), ustensile si accesorii de tot felul. Imi place foarte mult acest magazin.

2. HobbyArt: Din acest magazin se poate cumpara atat din sediul lui din Targu-Mures cat si online. Ca si in magazinul precedent si aici gasesti cartoane colorate, perforatoare, materiale si ustensile necesare pentru quilling, accesorii, etc.

3. CraftMall: Tot ce se gaseste in acest magazin este super, dar marea problema (pentru mine) este faptul ca sunt destul de scumpe. Perforatoarele decorative sunt foarte frumoase si tot aici poti gasi si Big Shot (pentru embosat si decupat).

4. KreativFun: Un mic magazinas online unde poti gasi articole de carton, lemn, perforatoare si stampile, flori uscate.

5. ProfiArt:  Un magazin complex cu doua locatii ART & HOBBY CENTER Eforie si ART & HOBBY CENTER Grivita si magazinasul online. Deci aici poti gasi aproape orice, trebuie doar sa ai rabdare sa cauti. 


Un comentariu:

Andreea spunea...

Sunt foarte dragute toate!
Felicitari!