vineri, 29 iunie 2012

Handmade Card Box

Handmade Card-box

Am vrut demult sa fac o cutiuta pentru felicitari care sa fie asortata cu felicitarea. Ideea acestei cutiute am luat-o de la Galeriapapieru, eu am schimbat doar dimensiunile, sa fie potrivita pentru felicitarea mea
Pentru realizarea cutiutei am folosit o coala alba de carton A3 de 250 gr., carton verde, carton bej Papermania pe care am decorat-o cu floarea soarelui, o buburuza si o panglica galbena.

I really, really wanted to make a box for my card ... you know, to match with the card. The idea for this box I got it from Galeriapapieru, I just changed the dimensions of the design, to be suitable for my card.
For the box I used white cardboard A3 (250 gr.), green cardboard, vanilla cardboard, ribbon, quilling sunflower and quilling ladybug. Hope you like it!



---¤•¤----------¤•¤----------¤•¤---



---¤•¤----------¤•¤----------¤•¤---





8 comentarii:

Neli Quilling spunea...

Оригинално , много елегантно и красиво!Поздрави!

Mihaela spunea...

Foarte frumos ti-a iesit, vazusem si eu mai demult acel tutorial, dar am uitat de el! Multumesc ca mi-ai reamintit, o sa incerc si eu, cred ca ar merge foarte bine pentru invitatiile de nunta pe care le tot fac.

aureliaeugenia spunea...

Thank you for sharring! Your works are so sweet and adorable!

Aureliana spunea...

Arata super cutiuta, mai ales ca ai 'asortat'-o cu felicitarea. Cred ca voi imprumuta si eu ideea de la tine. Pana acum eu comfectionam plicuri din hartie de culori asemanatoare cu florile felicitarilor. Ideea cutiutei e binevenita! :)

Sweetie spunea...

Neli: Благодаря много за поскъпване !!!

Sweetie spunea...

Miha: Eu am dat din greseala de acest tutorial acum cateva zile si mi-a placut mult! sa stii ca pt invitatii ar fi super (si acolo pe blog, cutiutele sunt pt invitatii si arata extraordinar)

Sweetie spunea...

aureliaeugenia: multumesc foarte frumos

Sweetie spunea...

Aureliana: Poti sa imprumuti linistita ideea, probabil in viitorul apropiat am sa fac un tutorial cu masurile exacte pe care le-am folosit eu pentru realizarea cutiutei!