sâmbătă, 2 iunie 2012

Un cosulet cu flori

Un cosulet cu flori

Acum cateva zile mi-am achizitionat cateva chestiute mici si dragalase de la Mihaela. Cand a venit pachetelul am fost ca si-un copilas intr-un magazin de jucarii. Tare incantata am fost si as dori sa va prezint si voua cate "bunatati" puteti si voi achizitiona de la Mihaela.

A few days ago I bought some cute stuff (die cuts) from Mihaela, and when I got the package I was like a little child in a toyshop ... very excited. So, now I will show you a few stuff that you can get from her:


Felicitare realizata folosind un cosulet alb decupat

 

Iata cosuletul folosit in realizarea aceste felicitari
This is the basket I used for the greeting card



Alte cateva sabloane pe care, ma repet, le puteti achizitiona de la Mihaela
 Few die-cuts:


---¤•¤----------¤•¤----------¤•¤---



9 comentarii:

Mihaela spunea...

Ma bucur ca sunt eu prima care comenteaza....si ma mai bucur sa vad ca ai folosit ce ai cumparat. Arata foarte bine florile in asa cosulet frumos. Poti sa treci o panglica din hartie sau material textil printre dungile de la cosulet, daca vrei.
Si pozele cu noile achizitii sunt foarte clare. Multumesc pentru reclama!!! :)

Sweetie spunea...

Am sa folosesc tot ce am cumparat, plus ce am primit cadou de la tine ... iti multumesc pentru ele!!! Reclama iti fac deoarece sunt multumita de ceea ce am primit, in special de calitatea lor.
Initial am si folosit o panglica dar am renuntat la ea, parea prea mult pentru aceasta felicitare. La urmatoarele voi pune.

aureliaeugenia spunea...

Super quilling creation!

quilled paper paradise spunea...

A beautiful basket of flowers!

Baukje spunea...

Superb you have done pretty wonderful! Greetings Baukje

Nicoleta Ilie spunea...

frumos, frumos

Sweetie spunea...

Va multumesc frumos fetelor! Thank you very much girls for the kind comments!

Anonim spunea...

BUNA! SUNT SUPERBE LUCRARILE TALE!...AS DORI SI EU SA ACHIZITIONEZ SABLOANE PENTRU FELICITARI DAR NU STIU UNDE SA FAC COMANDA,MA POTI AJUTA?

Sweetie spunea...

Anonim iti multumesc frumos pentru aprecieri. Ca sa comanzi chestiutele astea dragute, intra pe blogul Mihaelei (http://mihaela-creativeart.blogspot.ro/ ) si acolo vei gasi e-mailul ei. Trebuie sa ii scrii mail si stabiliti ce ai dori sa cumperi!