duminică, 22 iulie 2012

Birthday Candy by Mihaela

In culori pastelate

Cu aceasta felicitare particip la "bomboana" Mihaelei ... o bombonica extrem de bogata si de imbietoare. Cartoanele embosate si die-cuturile oferite de ea sunt un must have!!!  Mi-ar placea sa castig desigur, dar indiferent cine va castiga este o placere sa particip la acest candy. Bafta si inspiratie tuturor!

Deoarece in curand o sa fie ziua ta as dori sa-ti urez multa, multa sanatate, liniste in suflet si inspiratie cat cuprinde. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.
Sa ai parte o zi de nastere minunata! La multi ani Miha!!!
 


---¤•¤----------¤•¤----------¤•¤---




9 comentarii:

Baukje spunea...

wow what a beautiful card!
I love your work
Greetings Baukje

Mihaela spunea...

WOW!!! O felicitare superba, ai vrut sa "ma dai gata" si ai reusit!!! Gama de culori aleasa e una dintre favoritele mele. Imi place foarte mult lucrarea ta!
Iti doresc succes si iti multumesc pentru participare!
Si nu in ultimul rand, iti multumresc pentru urarile frumoase pe care mi le-ai facut!!!

Sweetie spunea...

@Baukje: Thank you very much, your work is amazing too ... a source of inspiration!

Sweetie spunea...

@Miha, am creat aceasta felicitare cu gandul la tine, stiind ca iti plac culorile pastel ... iar daca chiar iti place mica mea creatie atunci deja este o felicitare castigatoare. Ma bucur mult ca iti este pe plac!

Aureliana spunea...

Foarte frumoasa. Culorile sunt foarte placute, iar modelul floral ii da o eleganta aparte. Felicitari, Sweetie, si mult succes la candy! :)

Cristina spunea...

Minunata! Imi place mult stilul tau de lucru, felicitarile sunt delicate si expresive.Bravo, lucrezi minunat! pup

Sweetie spunea...

Va multumesc frumos fetelor pentru cuvintele frumoase si sustinere .. sper sa castig :D (ca dealtfel fiecare dintre participante)

Unknown spunea...

E superba felicitarea...si nu numai. Lucrarile tale sunt superbe. Sper ca nu te superi daca iti voi adauga linkul la mine pe blog.

BEARKIS spunea...

Very good work!!!