sâmbătă, 4 august 2012

Felicitare decupata manual - Trandafir

Felicitare decupata manual

Hoinarind pe un site rusesc, unde se gasesc cateva creatii minunate de quilling, am dat de acest sablon pentru felicitare decupata. Mi-a placut foarte tare modelul (alaturi de un alt model cu un clopotel) asa ca hop-hop le-am si luat si m-am apucat de treaba. 
Dar sa nu va spun ca mi-a luat 2 zile sa termin felicitarea. Prea mult de decupat, prea minutios, prea putina rabdare :))

Iata felicitarea:


---¤•¤----------¤•¤----------¤•¤---



Daca va simtiti in stare sa incercati si voi, iata sablonul, eu tot ce va pot dori este multa rabdare:



Surfing on a Russian website, where there are some great quilling creations, I found this pattern of hand-cut card. I like it very much so I took the pattern and started working. But do not say it took me two days to finish the card.  
Too much to cut, too carefully, too little patience :))
If you wanna try I wish you all the patience in the world!



4 comentarii:

Mihaela spunea...

Da, ai reusit sa o termini, o munca titanica...din ce vad eu acolo!!! Arata foarte bine, te felicit pentru indemanare si rabdarea de fier!!!

Alex spunea...

minunata lucrare !!! si multa rabdare !!! Spor in continuare!!!

Sweetie spunea...

Da, am reusit cumva .. dar sa stii ca n-o sa ma apuc de multe ori sa o fac. Cel putin nu cu un cutter de birou. Poate pe viitor imi achizitionez un bisturiu si o sa fie mai usor ... cu cutterul a fost greu.

Otilia spunea...

Este superba si eleganta, insa eu nu as avea rabdare, poate doar cu cutterul asta care am in plan sa mi-l cumpar si banuiesc ca va fi mult mai usor(http://www.youtube.com/watch?v=8BiWFf03WCU).Eu am incercat sa fac una insa cu un cutter normal si mi s-a parut tare dificil. Te admir pt rabdare. Succes in continuare.