marți, 1 ianuarie 2013

Happy New Year 2013

Happy New Year 2013

Adevarul este ca-mi placea vechiul blog dar chiar a fost timpul pentru o reimprospatare. Am vrut un blog mai curat, mai modern si mai luminos. Un blog mai "tanar si mai fericit" :D
Sunt multumita cu rezultatul si cred ca noul meu blog este mult mai prietenos. Sper sa va placa si voua ... asa ca Bine ati Venit pe noul meu blog!
Si deoarece astazi este prima zi dintr-un an nou nout va doresc, cu sinceritate, sa va realizati  visele, sa gasiti ceea ce cautati, sa fiti mai sanatosi, sa fiti plini de inspiratie si in final va doresc un ocean de zambete si de fericire!
 LA MULTI ANI 2013
 --------------------------
The truth is that I loved how my blog looked before but it was in need of a refresh. I wanted a clean, modern and more brighter blog. A new "young and happy" blog :D. 
I'm  happy with the result and feel like my blog is now a lot more user friendly. I hope you will like it too ... so WELCOME to my “new and improved” blog!
And because today is the first day of a brand new year I sincerely wish you all  to realize your dreams, to find what you are looking for, to be more healthy, to be more inspired and finally I wish to you ocean of smiles and happiness!
HAPPY NEW YEAR 2013





6 comentarii:

Mihaela spunea...

Da, arata mult mai bine blogul tau in culori deschise, ai facut o alegere buna!
Iti doresc un an nou de vis!!!

Sweetie spunea...

Multumesc frumos Mihaela. Simteam nevoia de o schimbare pe blog si inceputul anului a fost momentul perfect: nou inceput, nou blog. Iti doresc si eu un An mai sanatos, mai fericit ... mai plin de realizari si de inspiratie!

Ioana spunea...

Imi place noul look si stiu si cat te-ai chinuit la el. E foarte frumos si luminos, exact cum doreai :D ... La multi, multi ani sanatosi si tie! :*:*:*

Sweetie spunea...

Hi hi hi ... La cat te-am stresat cu el, normal ca stii :)))). Ma bucur ca-ti place si tie :"> La multi ani!

Alex spunea...

Un an nou fericit sa aveti si dumneavoastra !! Va doresc multa sabatate si bucurie .. si inspiratie desigur !!

De unde ati luat acest fundal frumos al blogului ? si sus cum ati facut sa scrie asa numele ?
Va rog ajutati-ma am nevoie sa imi schimb si eu fundalul !!

Sweetie spunea...

Si fundalul si numele sunt facute de mine