duminică, 21 aprilie 2013

Sunflower

     Da, da ...dupa cum puteti vedea, iar floarea soarelui! Am primit o cerere de la o clienta, care m-a rugat frumos sa-i creez o felicitare cu floarea soarelui pentru o persoana care adora aceasta floricica. Felicitarea avea si o pereche de cercelusi ...desigur tot floarea soarelui, din pacate nu am apucat sa fotografiez si cercelusii inainte de a-i da.
     Yes, yes....as you can see, it's another quilled sunflower theme! I was asked, to create one sunflower card for a special person who loves this flower! This card had also sunflower earrings, but ... unfortunately I did not get to photograph the earrings, before I gave them away. 







    

6 comentarii:

  1. Foarte frumoasa felicitare, Sweetie! Si mie imi place la nebunie floarea soarelui, nu cred ca as putea vreodata sa ma plictisesc de ea!

    Hugs!
    Manu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei,si eu ca o persoana care tot floarea soarelui iubeste,iti spun ca a iesit superba!Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteti foarte dragute si va multumesc din suflet! Ma bucur mult ca va place!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stunningly beautiful quilling Sweetie - your card is wonderful.
    Hugs, Sylvia x

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am inspirat de la tine si am facut o felicitare pentru soacra mea cu floarea soarelui si i-a placut la nebunie. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. te invit si pe viitor in vizita pe blogul meu, poate o sa-ti mai placa si alte creatii de ale mele din care sa te inspiri!

    RăspundețiȘtergere