joi, 12 decembrie 2013

Felicitari de Craciun

In era tehnologiei si a robotizarii, multi sunt tentati sa trimita un e-mail sau o simpla felicitare virtuala care nu costa nimic, ajunge instant si multumeste (aparent) pe toata lumea.
Dar Craciunul ar trebui sa fie unul special, unul de suflet… Sa oferim cadouri in care sa punem suflet si pe care sa le daruim din inima, impreuna cu o parte din noi.
Si iata dovada ca totusi, exista si oameni, sper din ce in ce mai multi, care prefera sa ofere ceva original, realizat manual, cu mult mult suflet.

Felicitari de Craciun realizate manual prin broderie pe hartie, respectiv prin tehnica quilling, create cu mult suflet, ambalate cu multa grija si gata a fi expediate!


 Felicitari Quilling


Felicitari cusute



6 comentarii:

RamonaM spunea...

Sunt superbe...si eu mi-am propus sa trimit felicitari, dar sincer nuu stiu daca mai apuc...mai trebuie sa mai fac....

Sweetie spunea...

Multumesc frumos Ramona. Daca ti-ai propus, eu zic ca mai ai timp, atat sa le faci, cat si sa le trimiti! Mult spor, sigur vor fi apreciate!

Gianina spunea...

O,ce frumuseti!Dar ai avut spor.
Nu vrei sa participi si la schimbul de felicitari pe forum?

Sweetie spunea...

Multumesc frumos Gianina, din pacate n-am mai intrat pe forum de ceva timp, am avut si inca am cateva comenzi pe care trebuie sa le onorez, asa ca de data asta zic pas la schimbul de felicitari. Ramane pe data viitoare!

Unknown spunea...

As vrea sa va intreb daca nu cumva aveti vreo ustensila de handmade(de oricare) care nu va mai trebuie si ati putea-o dona unei case de copii la care fac voluntariat si ii invat sa faca astfel de felicitari, dar nu dispunem de prea multe resursemateriale.Ne-ati putea ajuta cu ceva?
Va multumesc anticipat!

Sweetie spunea...

Buna Andreea, scrie-mi te rog un e-mail pe adresa: sweet_handmade@yahoo.com