miercuri, 19 martie 2014

Atentie de la cine cumparati handmade!


   Da, din pacate sunt foarte multi asa zisi "creatori" care in loc sa creeze s-au specializat pe furtul altor creatii. Atunci cand furi intru totul o creatie, o copiezi pana la ultimul detaliu, ultima culoare este urat, foarte urat ...dar sa oferi spre vanzare o creatie care nu este a ta, deja depaseste cu mult granita nesimtirii!

   Aceasta doamna Ana Costea ofera, pe o pagina specializata pe vanzari, felicitari quilling de Pasti, create de mine. Puteti gasi colectia mea "Chocolate Easter" AICI,  colectie ce dateaza inca din anul 2012.

   Ma intreb retoric, ce o sa primeasca in colet, acei cumparatori de buna credinta, care au nenorocul sa cumpere de la dumneaei? 

     Din pacate doamna nu este un caz izolat, de aceea cred, ca acesti asa zisi "creatori" trebuie demascati!




Update: Cineva m-a acuzat, ca atata timp cat nu-s inregistrata degeaba imi plang de mila ca mi s-au furat pozele!
As vrea sa clarific acest aspect: Nu-mi plang de mila ci AVERTIZEZ (e o mare diferenta)!
Avertizez cumparatorii de buna credinta... sa fie atenti de la cine cumpara handmade! 

3 comentarii:

Eliza Art spunea...

Hello, beautiful cards and eggs, greetings

HomeMadeKnitter spunea...

Contacteaza plagiatoarea si bate-i obrazul. Daca tot a furat modelul macar sa fi avut bunul simt sa-si faca propriile poze, nu sa se foloseasca de ale tale. Ale tale sunt mai reusite decat le-ar fi putut face ea si a zis ca vand mai bine produsul.

Asa cum ai spus, internetul e plin hoate (in toate ramurile handmade-ului: crosetat, tricotat... ar merita sa postez si linkuri ca sa le demaschez) care si-au construit afaceri pe ideile altora si le prezinta cu nonsalata ca fiind ale lor si isi mai si primesc laude pe seama muncii altora. De reprodus modelele la care s-au chinuit altii e floare la ureche, dar de elaborat un model propriu nimeni nu stie cat timp se pierde si ce munca implica.

Rusine sa le fie acestor "artiste".

Sweetie spunea...

I-am batut usor obrazul doamnei ... a sters pozele dar sincer, nu cred ca o intereseaza deloc ... A avut nesimtirea sa faca o comanda la mine, in care dorea o felicitare de Pasti ..probabil s-o poata copia mai usor!

Nici macar bunul simt sa-si ceara scuze, dupa ce a fost descoperita, n-a avut ...