marți, 14 aprilie 2015

De vanzare: 3 perforatoare quilling Large Edger de la EK Tools



     Pun la vanzare 3 perforatoare quilling Large Edger de la EK Tools. Aceste 3 perforatoare au fost aduse din Statele Unite ale Americii si au fost folosite numai de 4-5 ori (din pacate nu mai am ambalajele originale). Din cauza faptului ca in acel moment am achizitionat si o masina de embosat/ taiat Cuttlebug, aceste perforatoare au ajuns sa fie nefolosite. Sunt aproape ca si noi,, deci, functioneaza perfect toate cele 3!!!
     Sunt ideale pentru crearea de flori sau crearea de margini decupate si dantelate felicitarilor, invitatiilor, albumelor, ramelor foto sau oricaror proiecte de felicitari handmade sau scrapbooking. Sistemul de aliniere de pe placa de la baza perforatorului asigura o perforare fara greseli indiferent de lungime. Dimensiunea modelului perforat la o singura actionare (data de dimensiunea perforatorului) este de aprox. 3.2 x 6.4 cm.
    Pretul perforatoarelor noi este de peste 100 lei / buc (gasiti mai multe informatii AICI). Pretul meu este de 70 lei / perforator + cheltuielile de transport (astfel puteti economisi chiar si 118 lei pe cele 3 perforatoare). 
Informatii suplimentare: sweet_handmade@yahoo.com

Later edit: Vandute


1. Perforator quilling Large Edger Doily Petals, EK Tools


2. Perforator quilling Large Edger Carnation Petals, EK Tools



3. Perforator quilling Large Edger Gerber Daisy Petal, EK Tools












2 comentarii:

Unknown spunea...

Le dati cu 60 lei bucata ca le-as cumpara pe toate trei si platesc si transportul?

Sweetie spunea...

Buna Ana Maria, deja am dat toate 3. Imi cer scuze ca am uitat sa specific, acest lucru, in postare.